РЕКЛАМАЦИЯ

 

Ако желаете да върнете продукт, можете да го направите в срок до 7 работни дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да не е употребяван и да е в добър търговски вид. Необходимо е да не е нарушена целостта на опаковката. Куриерските разходи при рекламация са за сметка на купувача. Клиентът автоматично става собственик и отговорно лице за стоката от момента, в който я получи и заплати.

Моля, свържете се с нас на посочените телефони или e-mail, в случай че продуктите Ви не бъдат доставени в рамките на 7 работни дни.


ДОСТАВКА

 При закупуване на продукти на стойност над 100 лв. получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

 

Условия на доставка:

·        Условията за доставка на стоки поръчани от нашия електронен магазин важат само за доставка на територията на Република България.

·        Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка.

·        Продуктите се изпращат с куриерската фирма СПИДИ. 

·        
При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера или в офиса на куриерската фирма.

·        Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 17.00 ч. В събота до 14.00 ч.

·        Доставки не се извършват в Неделя и Официални празници.

 

 

Поръчка:

За да бъде обработена и потвърдена Вашата поръчка е нужно да бъдат коректно изпълнени следните етапи:

- Избор на продукт/и/ и добавянето им  в кошницата

- Посочване  на адрес за доставка

- Посочване на мобилен или стационарен телефон

- Избор на начин на разплащане

- Потвърждение - очаквайте обаждане от наш служител, за да потвърдим поръчката

Поръчката Ви се обработва в рамките на 24 часа от понеделник до петък. При поръчка направена след 14:00 часа, тя обикновено се обработва на следващия работен ден.

 

Цени за доставкa:

- Безплатна доставка /за цялата страна/ при стойност над 100 лв.

 -  Стандартна доставка за всички продукти /за цялата страна/ - според тарифата на куриерска фирма СПИДИ.

 

Начин на доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерската фирма СПИДИ:

- ДО АДРЕС, заявен при поръчка в работно време, или при допълнително уговорени с клиента условия. Желателно е да дадете адрес, на който Вие или упълномощено от Вас лице ще може да приеме пратката.

- ДО ОФИС, при желание на клиента пратката може да бъде доставена до поискване, при което той може да я получи от офиса на куриерската фирма в удобно за него време. Вие ни уведомявате за адреса на офиса на куриерската фирма във Вашия град, от който искате да си получите пратката.

 

Срокове за доставка:

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място зависи и срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни в зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

 

С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, Вие, като клиент, безусловно се съгласявате с тях.

За допълнителни въпроси, или нужда от консултация с наш служител, моля свържете се с нас на посочените координати: 0898 700 934, 0884 595 688.