Cuccio Bulgaria е ексклузивен дистрибутор и  единствен оторизиран партньор за България на луксозната американска  професионална марка Cuccio .

В портфолиото й са включени марките:

·         Cuccio Naturalè за неповторимо СПА изживяване

·         Cuccio Professional за професионални продукти за ноктопластика - с най-новите формули в индустрията

·          Cina pro за невероятни нeйл дизайни и декорации. Компанията е лидер в над 126 страни в цял свят.

 

Cuccio Naturalè са висок клас продукти за СПА салони, които обхващат всички услуги в маникюра и педикюра. Продуктите съдържат натурални съставки, извлечени от природата за ексфолиране, хидратиране, овлажняване и подхранване на кожата на ръцете и краката, за по-млад и удивително сияен вид.

Cuccio Professional представя професионални консумативи за маникюр, педикюр и ноктопластика с високо качество и ефективност. Многообразие на УВ и ЛЕД гелове, удължители и лепила за тях, пили, професионални аксесоари и препарати, които съкращават времето за изграждане и поддръжка, без да се ощетява качеството.

Революция в бранша предизвика Cuccio Colour Veneer - първият перманентен цвят за нокти в индустрията без съдържание на лак. Наситеният му цвят се дължи на тройния пигмент, а формулата му гарантира безупречен блясък и дълготрайност докато не се свали. Не съдържа разтворители и вредни съставки като другите продукти, които имат във формулата си лак за нокти. Продуктът е представен за първи път през 2009 година, като България е една от първите страни, в които е направена премиерата му.

Cuccio избира България и специално Гергана Бангеева като посланик, за да представи много от продуктите си за първи път в света. Благодарение на нея, лак  за нокти от портфолиото на световноизвестната компания носи българското име  So So Sofia.

 

 Последния успех за българските дистрибутори е организацията на фотосесия за глобалната рекламна кампания на световната марка. Български топ модели ще бъдат лицата на следващите рекламни кампании на марката в цял свят.

 

Cuccio e марка със специално отношение към професионалистите. Можете да разчитате на атрактивни оферти и промоции, които ще Ви помагат да развивате бизнеса си.

 Всички крайни клиенти на марката могат да закупят продуктите за лична грижа от най-близкия им CUCCIO салон или онлайн, чрез нашите партньори www.nailshop.bg