Меню
  • ПРОМОЦИИHOT
  • ДИСТРИБУТОРИ И ОБУЧИТЕЛИ
  • КОНТАКТИ

На нашия щанд ще може да получите актуална информация и да закупите прдуктите от невероятните серии на Cuccio:

Cuccio Naturalè за неповторимо СПА изживяване, Cuccio Professional за професионални продукти за ноктопластика - с най-новите формули в индустрията и Cina pro за невероятни нeйл дизайни и декорации.

Cuccio Naturalè са висок клас продукти за СПА салони, които обхващат всички услуги в маникюра и педикюра. Продуктите съдържат натурални съставки, извлечени от природата за ексфолиране, хидратиране, овлажняване и подхранване на кожата на ръцете и краката, за по-млад и удивително сияен вид.

Cuccio Professional представя професионални консумативи за маникюр, педикюр и ноктопластика с високо качество и ефективност. Многообразие на УВ и ЛЕД гелове, удължители и лепила за тях, пили, професионални аксесоари и препарати, които съкращават времето за изграждане и поддръжка, без да се ощетява качеството.

Революция в бранша предизвика Cuccio Colour Veneer - първият перманентен цвят за нокти в индустрията без съдържание на лак. Наситеният му цвят се дължи на тройния пигмент, а формулата му гарантира безупречен блясък и дълготрайност докато не се свали. Не съдържа разтворители и вредни съставки като другите продукти, които имат във формулата си лак за нокти. Продуктът е представен за първи път през 2009 година, като България е една от първите страни, в които е направена премиерата му.